Qui som

Hola!

Em dic Elsa, vaig néixer a Amposta fa 35 anys i aquí segueixo. Aquí és on he crescut i he viscut cada moment de la meva vida. Aquí també és on vaig conèixer al meu marit fa quasi onze anys (tot i que ell és de Valls no d'Amposta), amb ell vaig passar un dels dies més bonics de la meva vida, el dia de la nostra boda. Ara deu anys després d'aquell dia tan feliç, l'Eugeni i jo tenim dues filles, Elsa de 5 anys i Carla 1 any i mig. De vegades les mirem i encara no ens ho creiem, ja que pensàvem que no en tindríem, la primera va costar molt en arribar, van ser cinc anys complicats fins que aquell dimarts de febrer ens vam assabentar que estava embarassada, quina explosió d'alegria!! (encara em cau la llagrimeta quan penso en aquell moment). Va ser per la meva filla gran, l'Elsa que em va venir la idea de la creació d’aquesta pàgina web.

 

Jo sóc aficionada a la fotografia i evidentment les meves filles són les meves models, la petita encara no es queixa, però la gran ja està una mica cansada de tants clics i tant flash i un dia em va dir:

‐ Mama, és que jo no vull ser model de fotos, vull ser sirena

‐ Mmm... com? sirena?

‐ Sí mama sí, vaig a nedar de quan encara no caminava (dels 5 mesos) i encara no m'ha sortit cua.

‐ Elsa, és que tu no ets un peix, ets una persona, les persones tenim cames.

‐ A vore mama, jo vull ser una sirena com aquelles xiques que ballen a l'aigua.

‐ Ahh, però aquelles no tenen cua tampoc.

‐ Sííííí´, l'únic que les persones no la veiem.

‐ ( un silenci )... Vale vale,  Elsa carinyo, allò es diu natació sincronitzada.

‐ Pos mama, apunta'm a ballar a l'aigua igual que elles.

 

Així va ser com la mama, o sigui jo, em vaig preguntar, on poden fer natació sincronitzada? el primer que vaig fer va ser entrar a internet i buscar i remenar, i va ser llavors quan em va venir la idea...fer una web amb totes les extra escolars de cada poble i, pensant amb els pares també, totes les activitats per adults i activitats per als més petits de la família, on també es puguin trobar les estades d'estiu, de Nadal, de Pasqua, amb horaris, preus...

Després de pensar‐ho molt, preguntar a pares de l'escola, familiars i amics i aprofitant que fa tres anys que estic sense feina (fora de casa vull dir, perquè a dintre ja us dic que en tinc per no parar), he decidit emprendre aquesta aventura, amb el suport total del meu marit i de tota la família que sempre estan al nostre costat.

 

Ara espero que aquesta pàgina us sigui de gran ajuda a tots, grans, petits i mitjans.

Quedo a la vostra disposició per qualsevol consulta, millora, idea o el que sigui per tal de millorar cada dia.


Elsa 

elsa@femactivitats.cat