Què és

 
 
 FemActivitats.cat, és una pàgina web que agrupa totes les activitats extraescolars, per adults nadons i embarassades que es fan a cada poble.

Està creada per a fer guanyar temps a les famílies, ja que els facilita la recerca d'activitats aportant tota la informació necessària per a elegir l'activitat que més els agradi i/o s'adequa a les seves necessitats.

Gràcies a FemActivitats.cat amb pocs minuts sabreu tota l'oferta d'activitats disponible, com clubs, gimnasos, reforç, idiomes, oci.....

FemActivitats, també us facilita la recerca d'estades d'estiu, de Nadal, Setmana Santa, colònies d'estiu.
 
    " Gasta el teu temps amb el que et fa més feliç, el temps perdut no es recupera"


Hem creat aquesta web perquè com a pares ens trobem que no sabem tota l'oferta d'extraescolars que es fan al nostre poble, i molt menys la informació que necessitem per decidir si apuntar o no al nostre fill/a.
No sabem on portar als nostres fills i tampoc si els agradarà on l'apuntem.
Després de parlar amb molts de pares i de veure que a la gran majoria ens passa el mateix, hem decidit crear aquesta web on agruparem totes les extraescolars de cada poble, amb horaris, preus, ubicació....
Pensem, que pot ser de gran ajuda per als pares. Avui en dia tots disposem de poc temps però volem el millor per als nostres fills, per això hem creat aquesta eina per agilitzar una tasca necessària a totes les famílies.

 

 


 

Que és FemActivitats?