Comtú El Pallasso

Hola Amics!

    Moltes risses!!


Per a més informació i reserves podeu enviar un whatsaap al 639 322 475

 

Per a més informació  podeu omplir el formulari de peu de pàgina.

 

Voleu saber més de Comtú El Pallasso!


Sóc Comtú El Pallasso i ara us explicaré com comença tot..En un temps molt llunyà .....

                                     

Vaig néixer  la província de l'Alt Camp i allí vaig viure fins als 12 anys que per la feina del meu pare, vam anar a viure dos anys a Argèlia, aquella va ser la meva primera aventura de la meva vida.

Hi vam estar vivint dos anys que van donar per a molt, jugar, jugar, jugar i estudiar, vaig aprendre francès i ens vam atipar de llangosta, ja que allí ningú la volia.

 

Quan jo tenia 14 anys vam tornar cap a Catalunya i vam seguir amb la vida d'abans, fins als 17 que vaig marxar a l'aventura a viure a Amsterdam (Holanda) allí vaig estar uns mesos fins que vaig tornar a casa.

Vaig treballar a diferents llocs, fins i tot vaig estar 3 anys al " ejercito español" jejej, fins que podem dir que vaig assentar el cap i vaig trobar una feina que valia la pena o allò em va semblar en aquell moment.
M''ho vaig currar molt i ràpidament em van ascendir, recordo que estava molt content, tenia tot el que volia, una bona feina, un bon cotxe i una bona casa.


La feina em va portar a viure a diferents llocs, des d'Alacant, fins a Barcelona. Però a poc a poc vaig anar perdent l'entusiasme per aquella feia, que no em feia feliç, l'únic que em donava era una molt bona estabilitat econòmica, però res més.

Vaig arribar a les Terres de l'ebre portat per la mateixa empresa, aquí va ser quan em vaig adonar que aquella vida no era la que jo volia. Vaig treure'm la corbata i el tratge per a no treure'ls més només en ocasions especials.

 

 

Gràcies a això vaig conèixer a la que seria l'amor de la meva vida i la mare dels meus fills.
Junts vam emprendre una nova aventura,  (si sí aquí em vaig tenir que tornar a posar tratge i la corbata).

 

Un temps després, el camí em va portar a treballar a un curt que es feia a les Terres de l'Ebre que es diu " Gotas de Agua"· aquells van ser els meus inicis al mon de l'espectacle i la faràndula jejejeDesprés d'uns quants anys em vaig apropar al mon dels aniversaris infantils i motivat per la família i amics i sobretot per les meves filles he decidit convertir-me amb

                                

Espero fer-vos passar moments divertits i agradables i tenir un lloc ni que sigui molt i molt petit al vostre cervell, que quan penseu amb Comtú ús faci somriure.

Recordeu que Comtú el Pallasso està preparat per a tots els aniversaris i festes que l'inviteu.

   

 Reserveu ara mateix i no us quedeu sense dia.

 Salutacions i sobretot moltes risses!!


 

Per a més informació també podeu omplir aquest formulari.

Navega...