La lliga de la llet a Catalunya

Organització sense ànim de lucre

Enllaç web 

Informació i suport 686 76 61 45 Judith

     

 • La Lliga de la Llet de Catalunya (LLLC) és una associació constituïda legalment, que agrupa les monitores d’alletament catalanes acreditades per La Leche League International (LLLI).
 • Descripció detallada
  La Lliga de la Llet és una organització internacional (La Leche League International, LLLI) assistencial apolítica, aconfessional i sense ànim de lucre. La van fundar set dones el 1956 i actualment és present en més de 60 països. D’entre totes les organitzacions d’aquesta mena, és la més reconeguda, estesa i acreditada en el món. L’OMS i l’UNICEF la reconeixen com a organització no governamental (ONG). Treballa amb un comitè mèdic de consulta. Organitza nombrosos congressos.

  La Lliga de la Llet està representada per les seves monitores, mares que han alletat almenys un fill i han estat acuradament preparades per ajudar altres mares a alletar els seus fills. Ofereixen un servei complementari al del metge i al del personal sanitari, basat en l’ajuda que una mare pot oferir a una altra mare.
 • Missió
  La nostra missió consisteix en ajudar a les mares de tot el món a alletar per mitjà de l'ajuda, el suport, la informació i la formació mare a mare, així com promoure una millor entesa de la lactància com a element important en el desenvolupament sà del nadó i de la mare.
 • Guardons
  Premi UNICEF al voluntariat 2008
 • Productes
  La Lliga de la Llet de Catalunya està organitzada en base a diferents grups de suport. Cada grup té les seves monitores responsables, que organitzen les reunions de mares a la zona que tenen assignada.
  Les monitores de La Lliga de la Llet són mares voluntàries amb experiència i formació en alletament matern, que atenen les altres mares en la mesura que ho permet el seu horari familiar i laboral.
   
  REUNIONS TORTOSA
   
   
    
   
   
  Aquí us deixem les preguntes més freqüents de les mares al moment d'alletar     Preguntes freqüents
   
  Si voleu saber molt més sobre lactancia materna, visiteu la nostra web
   
   
   Si voleu més informació  sobre nosaltres aquí us deixem el nostre facebook

 

   Per a aqualsevol consulta, ompliu aquest formulari, estarem encantades de poder-vos ajudar.

Navega...