04 Tribute a The Alan Parsons Project - Time

El Cumbanchero, Rafael Hernández

Coral Aquae

Jungle Fantasy

La Unió Filarmònica

 

Història

Es coneix positivament que foren un grup de músics valencians, concretament de la Vall d´Uixó i Nules, els que arribaren a Amposta a treballar, i donat el cas que alguns d´ells sabien música i portaven el seus instruments per tal d´omplir el seu temps lliure, decidiren de començar a tocar junts.

 
La realitat social i cultural de les bandes de música a la comarca del Montsià no constitueix un fet aïllat d´un sol poble, sinó que es tracta d´una realitat generalitzada a quasi tots els pobles que la conformen. Llegir-ne més
 
Escola de música
 
L´Escola de Música de La Unió Filharmònica, té els seus orígens a l´any 1917 amb la formació per part de la  gent d´Amposta d´una Banda de Música. Aquesta iniciativa cultural portada a terme a principis de segle, vindria amb el temps, a omplir un buit cultural dintre l´àmbit local i comarcal.
 
Programa de sensibilització (3 a 5 anys)

L´Escola de Música de la Unió Filharmònica des de sempre hem apostat i fort per l´aprenentatge de la música a partir dels 3 anys, tant és així que ja fa molt temps vàrem crear l´aula de sensibilització musical a la qual incorporem a alumnes de tres, quatre i cinc anys.

Amb aquesta especialitat, pretenem desenvolupar les qualitats naturals dels nens/nenes en aquesta edat perquè poc a poc aprenguin a escoltar i discriminar sons. Utilitzant el seu propi cos, iniciar-lo amb el món musical a través dels jocs, danses, expressió corporal, ja que el seu cos és l´instrument.

El treball que es realitza a l´aula, és molt important per al futur músic, aquest treball es realitza d´una forma molt amena i adient a la seva edat. La música està present sempre amb moltes àrees com l´emocional, comunicativa, motriu, creativa etc.

La nostra finalitat és sempre que l´alumne desenvolupi les seves capacitats artístiques amb un mitjà de comunicació com és la música i per això comptem amb professionals titulats amb música i musicoteràpia.

 

Iniciació al lleguatge musical (6 i 7 anys)

Estructurat amb quatre cursos, aquesta assignatura entra progressivament en el coneixement del llenguatge musical pròpiament dit. La Música com a art de llenguatge propi i universal amb sessions de cant col·lectiu i audicions.

 

Grau Elemental ( de 8 a 12 anys)

Grau Mitja

 

Cant modern

 
 
 
 
Coral Aquae
 
La Coral Aquae neix de la inquietud musical de la Societat "La Unió Filharmònica" d´Amposta.
El primer assaig es va fer el 7 de febrer de 1998 sota la direcció de Gerard Fusté.
 
  
 
 
 
Apima
 

Els membres de la junta ens adrecem a tots donant forces per continuar en aquesta tasca tan important com és ensenyar i apendre música.

A més de demanar-vos que com a pares i mares dels alumnes, col·laboreu amb les actitivats que organitza l´escola i la Societat, demanem la vostra contribució amb la quota de soci de l´Associació de Pares i Mares de l´Escola de Música, que és de tan sols 7 € a l´any.

Amb aquesta aportació i amb altres ajuts que podem aconseguir des de la Junta, ajudem a l`escola comprant material i  organizant activitats per a que els alumnes estiguin com a casa seva.

 

La Unió Filarmònica

L'escola de la Unió Filarmònica, està al carrer Miralles 4, d'Amposta (TGN)

 

Aquí tens els enllaços a les nostres xarxes social per saber el nostre dia a dia

      

També et deixem l'enllaç de la nostra web, on trobaràs tot el que vilguis saber sobre la Unió Filarmònica

 

Per a més informació, omple el formulari que hi ha en aquesta pàgina.

 

x