Kids&Us

 

 

Mètode

Natural English

Kids&Us fa servir una metodologia d'aprenentatge basada en el procés natural d'adquisició de la llengua materna, un procés infal·lible que té lloc en un ordre determinat, natural i espontani.

Les criatures arriben al món dotades d’un cervell en el qual la majoria de circuits estan desconnectats, entre ells els del llenguatge. Per connectar i activar aquesta poderosa xarxa, l’hem d’envoltar d’estímuls significatius que potenciïn al màxim les habilitats innates per aprendre. A Kids&Us volem aprofitar i optimitzar tots els mecanismes que s’activen durant els primers anys de vida per posar-los al servei de l’aprenentatge d’una segona o tercera llengua.

 

 

Els nostres cursos i els nostres personatges

 

A Kids&Us els nens i les nenes creixen acompanyats dels nostres personatges. Els nens s'identifiquen amb ells i creen una complicitat que determinarà el camí del seu aprenentatge, no només de l'idioma, sinó també d'una manera oberta i imaginativa de veure i entendre el món. 

 

Babies

              Mousy                    Linda

               1 any                   2 anys

De la maneta de dos ratolinets amorosos i simpàtics, els infants es començaran a endinsar en el món de l'anglès. Tot plegat s’inicia en un entorn ric en estímuls emocionals on es promou la interacció des del primer dia. Un entorn on l'infant aprèn a distingir i desxifrar els sons de l'anglès, on les primeres paraules en la seva llengua materna i en anglès brollen de la seva boca gairebé alhora.

 

Kids

            Sam              Emma            Oliver            Marcia       Pam & Paul    Ben &Brenda

          3 anys        +4 anys        +5 anys         +6 anys          +7 anys              +8 anys

Els nens i les nenes van creixent en anglès tal com ho fan els seus personatges. Els personatges no són casuals, sinó que s'inspiren en nens i nenes reals que pertanyen als diferents grups d'edats. Els nens viuran situacions molt properes a través dels protagonistes del seu curs, com ara la caiguda d'una dent, l'arribada d'un germanet, com administrar els diners de la guardiola...

 

Tweens


L'etapa Tweens consta de quatre cursos:
Animal Planet 1 - Animal Planet  2 i Fairy Tales 1 - Fairy Tales 2

En aquesta etapa els nostres alumnes seguiran aprenent anglès, però a través de temàtiques adients a cada edat. Amb els cursos Animal Planet 1 i 2 i la seva protagonista, l'Alex, els nens i les nenes s'endinsaran en un món atractiu i captivador: el regne animal. El tema central del curs farà que els nens aprenguin un munt d'anglès sense ser-ne conscients alhora que comencen a treballar la comprensió lectora.


Amb els cursos Fairy Tales 1 i 2 els nens i les nenes aprendran anglès a través de versions modernes de contes tradicionals en què els protagonistes tenen la seva edat. Les històries explicaran situacions molt properes al seu dia a dia i així s’acostumaran a llegir i interpretar textos cada cop més llargs i de gran dificultat.

 

Teens

L’adolescència és un moment d’obertura al món, en què la ment absorbeix noves realitats i necessita el llenguatge per expressar-les. Els cursos de Teens aprofiten les noves potencialitats del cervell adolescent per fer un gran pas endavant en l’aprenentatge de l’idioma i aconseguir que els estudiants puguin comunicar-se en molts més contextos i situacions

 ----------------------------------------------------------------------

Kids&Theatre

 

Què és Kids&Theatre?

Kids&Theatre és una activitat extraescolar de teatre en anglès complementària als cursos de Kids&Us. El curs se centra en la posada en escena de tres obres de teatre musical, tot coincidint amb el final de cada trimestre.

A qui s’adreça?

Kids&Theatre s’adreça només als alumnes Kids&Us d’entre 4 i 7 anys. Les obres i les cançons que s’hi interpreten les han desenvolupat l’equip pedagògic de Kids&Us per tal de garantir la presència d’un vocabulari i d’unes estructures coherents amb el nivell d’anglès dels nens que hi participen.

Els grups tenen, com a màxim, entre 6 i 10 nens, i no se separen per franges d’edat.

Quins són els objectius?

L’objectiu principal que busquem mitjançant Kids&Theatre és que els nens i nenes puguin desenvolupar aptituds teatrals en anglès. A banda, Kids&Theatre també té aquestes altres finalitats:

 • Desenvolupar la imaginació i la creativitat.
 • Ampliar els recursos expressius: físics (gestualitat), vocals (sons, cançons) i lingüístics (expressions i vocabulari).
 • Millorar la fluïdesa en anglès.
 • Augmentar l’exposició a l’idioma.
 • Passar-s’ho bé.

 

 

Equip Docent

El nostre professorat ha de superar un procés de selecció que consta d’una prova de nivell oral i escrit. Com a mínim, exigim un nivell C1 del Marc Europeu Comú de Referència.

Per tal d’assegurar una correcta implementació del mètode i, per tant, l’excel·lent qualitat de l’ensenyament, tots els professors Kids&Us han de fer obligatòriament la formació inicial abans de poder impartir classes. Així mateix, tots han de dur a terme les accions de formació continuada i de reciclatge establertes en el pla de formació corporatiu.

L’equip de Qualitat de la Central audita trimestralment el nostre professorat amb l’objectiu de garantir l’òptima implementació del mètode. Les auditories es fan mitjançant un sistema d’enregistrament intern de la companyia que permet visualitzar les sessions a distància. Els auditors que formen part de l’equip de Qualitat són experts en la metodologia Kids&Us i, a través dels informes de les auditories, es dota els professors d’eines de millora perquè la seva feina a l’aula sigui excel·lent. Assegurar la qualitat del nostre ensenyament és, sens dubte, una de les claus perquè els alumnes assoleixin el nivell esperat

 

Kids&Us ofereix

 • Un mètode propi.
 • Grups reduïts.
 • Accés al mètode fins als 7 anys.
 • Continuïtat fins als 18 anys.
 • Cursos adaptats a cada edat.
 • Sessions dinàmiques 100% en anglès.
 • Exposició diària a l’idioma mitjançant l’audició d’una pista d’àudio.
 • Innovació i millora constants.
 • Controls de qualitat de l’ensenyament i de l’aprenentatge.

 

   

Si voleu ampliar aquesta informació, visiteu la pàgina web 

 

C/ Mestre Oms 9, Amposta (TGN) (darrera la Lira)     639 3611 80

Navega...