Box, viu els idiomes

 

                              
 
 
 
 
 
Quin és l'objectiu de Box Idiomes
L’objectiu de Box és que tothom, tingui l’edat que tingui, estigui a gust i motivat dins l’aula i aprengui de la manera més adaptada a ell possible i amb la màxima flexibilitat.
A Box, no hi ha cap grup igual. El nostre objectiu és adaptar-nos a les necessitats de cada alumne i no hi ha dos alumnes iguals i encara menys dos grups iguals.
Per això treballem en grups reduïts de màxim 9 alumnes per classe.
 
 
Metodologia de Box Idiomes
La metodologia parteix de la base de la Universitat de Cambridge, prestigiosa universitat reconeguda mundialment per la seva tasca en ensenyament de la llengua anglesa; ja sigui pels llibres i metodologia com pels valuosos títols que atorguen.

 
Metodologia de 0 a 6 anys a Box Idiomes
 
Creiem que aprendre anglès des de ben petits és una forma que l'aprenentatge de la llengua es produeix de forma natural.
Per aquest motiu, tres dels nostres profesors, s'ha format amb el mètode TET Education
A partir d'ara Box, Viu Els Idiomes formarà part del centres TET Education, una nova forma d'aprendre anglès per a nens d'entre 0 i 6 anys!!
 
 
 
Els més petits a Box Idiomes
 
 
Els nens més petits aprenen amb l’experiència, jugant, cantant i ballant, així com posant-los en contacte amb la llengua de la forma més natural possible. Ja tindran temps de fitxes i gramàtica! 
 
El mètode TET (Total English Teaching) una metodologia fiable, estructurada, amb objectius clars que proporciona a l’alumne una aproximació a la llengua natural, global, divertida i molt motivadora.
 
Aquesta metodologia és aplicable des dels 6 mesos d’edat fins als 6 anys i és basa en el jocs, els contes, les cançons, juntament amb suports audiovisuals i amb el llengua de signes que és un dels seus puntals més important, ja que en aquestes edats els nens i les nenes encara no saben expressar-se amb la parla i l’expressió física juga un paper fonamental en l’aprenentatge.
 
 
 
 
Els adolescents a Box Idiomes
 
 
La secció d’adolescents adopta un caire una mica més seriós, amb classes sempre combinades amb un anglès nadiu i un professor o professora de la zona per ajudar-los més amb la gramàtica.
 
Les edats compreses entre els 10 i el 17 anys són les millors per poder donar-li una embranzida a l’anglès i poder fer el exàmens per poder marxar a la universitat amb la tranquil·litat que allò ja ho tens a la butxaca.
 
 
 
Els adults a Box Idiomes

La secció d’adults es totalment adaptada al tipus de grup/classe que hi ha. Tenim grups per a anglès especialitzat en diverses àrees, anglès general o
anglès encarat a la superació dels exàmens.
 
Vols practicar el teu anglès?
A partir d'ara a Box, Viu Els Idiomes t'ho fiquem encara més fàcil! Vine les classes d'speaking i paga per sessió, sense quota mensual!
 
 
 
Aprenem amb les tradicions a Box Idiomes
 
      
 
A tots ens agraden les tradicions i les festes populars, així que quan arriba l’hora del Halloween, Nadal i Pasqua a Box ens vestim per a l’ocasió i adaptem les classes a cada festa.
Els més petits fan disfresses, cançons, petits teatres, murals i els més grans treballen el vocabulari, fan jocs i miren pel·lícules o vídeos adaptats al nivell i a la temàtica.
 
 
Idiomes a la carta a Box Idiomes
 
Ens agraden els idiomes, i ens agrada aprendre'ls i compartir-los!
Per això si busques classes d'un idioma en concret, nosaltres et busquem el professor idoni i t'ho organitzem tot, classes, grup, etc.
Pregunta'ns, ens encantarà ajudar-te!
 
Els nostres professors
 
 
D'on neix Box Idiomes
 
El meu nom és Ester Escrihuela Simó, ampostina de 33 anys i directora del centre BOX IDIOMES.

Des dels 4 anys vaig anar a classes d’anglès; com tot nen i nena obligada pels meus pares, que deien que em seria útil de cara al futur.
Durant l’adolescència l’anglès i jo vam tenir discrepàncies, i després d’una parada d’uns pocs mesos, em vaig adonar que m’agradava i que, tot i no saber de quina manera, volia que formés part del meu futur laboral.
Va arribar el dia de fer preinscripcions a la universitat i, perduda com estava, vaig acudir als meus professors, els meus mentors, els germans Mònica i Emigdi Subirats per demanar consell. “Ja de ben petita traduïes i ho feies molt bé, tens una capacitat innata per als idiomes, fes traducció i interpretació!” em van dir, i així vaig conèixer aquesta carrera.
Poc després entrava a la Universitat Autònoma de Barcelona, a estudiar traducció i interpretació d’anglès i italià. Una carrera que em va encantar!
 
Malauradament, per problemes visuals no podia ser competent en el mercat de la traducció i vaig optar per una sortida laboral que també m’apassionava:  l’ensenyament... i d’aquesta manera neix Box Idiomes.


A Box us esperem encantats, els resultats acadèmics i la bona opinió dels alumnes que han passat per aquí ens avalen.
 
 
Vine a Box, segur que parlem el mateix idioma!
 
    
 
 Aquí tens la nova pàgina web de Box Idiomes
 
 
 
 
 
 
Us informem que ...
 
Les inscripcions per al nou curs comencen el 6 de Juny
 
Les classes començaran el dia 1 de Setembre
 
 
Preus i horaris
 
A consultar a box
 
 
Contacte
 
Ester Escrihuela     650 539 324
 
Per a més informació, podeu omplir aquest formulari.
 
 
Carrer Gongora 40, Amposta 43870 ( Tarragona) 
x

Navega...