AngloSchool

 

Irene Roda Sanz, va crear l'acadèmia Angloschool Idiomes l’any 1991 sent pionera en l’ensenyament de l’idioma a les Terres de l’Ebre dedicant tota la seva vida professional a la búsqueda de la excel•lència en el camp de l’ensenyament de l’anglès.

 
Va començar ajudant a aprovar els exàmens d’anglès als seus companys de classe adonant-se ràpidament de que era el mètode clàssic d’ensenyament, el que provocava desmotivació, i en conseqüència fracàs, en els objectius de l’alumne.
 
 A partir d’aquí va desenvolupar un mètode propi d’aprenentatge “5 Senses” que resumeix aquella frase tan nostra de fer les coses posant-hi els 5 sentits. Tot i que, no només els fa posar, si no, que els fa aplicar.
 
Centenars d´alumnes han gaudit del seu mètode innovador i el seu èxit queda reflectit en el currículum de molts d’ells en haver assolit càrrecs internacionals , on l’anglès és imprescindible per aconseguir-los, o havent fet possible llargues estades a l’estranger treballant o complementant estudis universitaris.
 

 

       La qualitat educativa ha estat el principal objectiu d´Angloschool Idiomes

 

    El nostre mètode 

El nostre métode es basa en la motivació, el motor de l´aprenentatge.

Si l’alumne està motivat, està actiu i s’implica per descobrir, fer, saber, buscar, pensar… llavors les seves capacitats són il.limitades.

Què fem per a que estiguin motivats i s’impliquin?

 Esdeveniments 

*clika sobre les imatges per veure els esdeveniments

    

Cada final de trimestre fem un reconeixement als nostres alumnes pel seu treball, esforç ,actitud, i participació lliurant-los medalles i diplomes. Les medalles i els diplomes van acompanyats d´un informe dirigit als pares sobre el comportament, evolució i aprenentatge dels nostres alumnes.

 

Durant el mes d’ octubre és Halloween a Angloschool Idiomes. Es decora l´acadèmia amb manualitats fetes pels alumnes i es determinen diferents activitats en funció de les edats. Tallers de lectura, jocs, cançons, pel·lícules o contes .Tot amb temàtica específica o relacionada

   

Un cop acabat Octubre, ja es comença a preparar la representació de Nadal on tot s’organitza per a que els nens i nenes es sentin els veritables protagonistes.Assagen en un teatre real i fan la representació devant els pares, familiars i amics que s’hi vulguin adherir. En acabar la funció sempre hem tingut la sort que pare Noël visita als alumnes d’Angloschool Idiomes repartint llaminadures per a tothom.Un cop acabada la funció ens acomiadem amb un sopar de germanor.

 

L´arribada de Setmana Santa és també una bona oportunitat per a motivar i incentivar als alumnes amb una gran diversitat d’activitats temàtiques que donen sentit al nostre mètode “5senses”.

 

Els nostres cursos 

Testimonis 

 

Contacte 

Irene Roda    649 627 231

 

  Segueix-nos a Facebook

 

Per a ampliar tota la informació de la nostra escola, visita la nostra pàgina web.

Per a més informació omple el formulari d'aquesta pàgina.

 

Avinguda Prolongació Catalunya, 36 (43870) Amposta, Tarragona

 

x

Navega...