Judo Amposta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Club Judo Amposta

Tot i ser un club Jove inscrit al registre d’entitats esportives del Consell Català de l’Esport a principis del 2009, portem ja un quants anys dedicats a l’ensenyament i aprenentatge del Judo.

 

Que és el Judo

La nostra motivació es la de transmetre els valors del Judo i la seva forma d’entendre la vida, basant-se en 8 màximes, cortesia, coratge, sinceritat, honor, modèstia, respecte, control d’un mateix i amistat.
Fomentem entre els nostre judokes mes joves el valor de cuidar-nos uns als altres, ja que sense el meu company no puc entrenar, per tant l’he de cuidar i vetllar per que no es faci mal.
L’honor , modèstia i respecte l’ensenyem fent-los entendre que en el dojo no hi ha rival petit ni gran i que tothom som iguals, per lo tant aprenc amb i del meu company, unes vegades fent i les altres deixant fer, corregint-nos mútuament els moviments i aprenent a caure i aixecar-nos tantes vegades com faci falta per veure en que fallem.
Inculquem als judokes que no s’acomodin en un sol moviment encara que els hi surti molt bé si no que siguin creatius i apliquin totes les tècniques que han anat observant durant els entrenaments tant si surten com no ja que els ajudarà a progressar i evolucionar de forma més complerta.

Com has de ser per practicar Judo

Una genialitat d’aquest esport es que no importa en cap cas com sigui la nostra constitució física ( prim, alt ,baix, robust ) ja que cada qual pot adequar la seva condició a alguna de les 64 claus bàsiques que te el Judo, es per aquest motiu que no consentim mai el fet de que es produeixin discriminacions dintre del grup ja que com hem dit abans tots som amics, companys i hem de cuidar-nos uns als altres no poden menysprear a cap company per la seva condició física, aspecte, comprensió..., ja que cada judoka creix a un ritme i velocitat diferent.

 

Més que un esport

Els guiem a fer-se responsables de les seves coses, a canviar-se, recollir la seva roba i col·locar-la de forma ordenada a l’interior de la borsa ( Gi ) per tal de ser més independents.
El respecte es molt important a la vida, per tant insistim molt en que els nostres judokes tinguin una actitud correcta a la classe sobretot quan s’ha d’explicar un exercici o una tècnica guardant silenci i prestant la deguda atenció.

  

Activitats que realitzem

Els nostre Club realitza durant el curs diferents activitats destinades als judokes i als pares, així com l’assistència a lligues, competicions i jornades que realitzen altres clubs de la nostra província

També tenim present el calendari de la federació que ens arriba mensualment

 

Pots veure el que fem al Blog del Club de Judo Amposta

 

Que necessitem

Com tot esport requereix que els practicants estiguin federats per la federació corresponent per tal d’estar protegits en cas d’accident esportiu i que la mútua es faci càrrec de les despeses, visites i tractaments, aquesta fitxa federativa anirà a càrrec de cada judoka, poden fer front a la mateixa amb pagament fraccionat.

 

Per començar

Els oferim un termini de prova de 15 dies sense cap mena de despesa, lo qual vol dir, que si el nen o nena veu que no es un esport que l’omple això no suposi cap carrega econòmica pels pares.
Es per aquest motiu que recomanem que durant aquest període de prova no es compri cap mena de judogui ( vestit de judo ) i que els nens i nenes facin les classes amb pantaló llarg de xandall i samarreta vella de màniga llarga.

 

Horari

  Dimarts i Dijous

         P3 a P5

17:00 a 17:30 Berenar

17:30 a 18:30 Prejudo i Psicomotricitat

         1er a 6e

17:00 a 17:30 Berenar

17:30 a 18:30 Entrenament Fonaments Basics

18:30 a 19:30 Judo

 

Preu

1 Dia 20€/mes

2 Dies 30€/mes

*descomptes per germans

 

On ens trobareu

 El Club de Judo Amposta, realitza les seves activitats principalment als col.legis.

Ara mateix a Amposta estem al col·legi Agustí Barberà.

L'activitat està oberta a tots els nens i nenes vinguin de l'escola que vinguin.

 

Si us agradaria que el Club de Judo Amposta realitzes l'activitat a la vostra escola, poseus en contacte amb nosaltres.

   Informació per als col·legis

    Club Judo Amposta

       C/ Madrid, 12
      43870 Amposta
       Tlf. 645944654

 

Si voleu saber més coses  sobre el Club de Judo Amposta, aquí us deixem el nostre facebook

  

 Si voleu saber-ho tot, aquí teniu la nostra pàgina web

  

 

 Per a més informacció podeu oplir aquest formulari

 

x

Navega...