Sagrat Cor

 

Les Germanes Carmelites Missioneres Teresianes, arriben a Amposta l’any 1904 i s’instal·len al C/ S.Isidre i imparteixen classes de costura i cultura general a les noies, cal remarcar que és la primera  escola de la nostra ciutat.

L’any 1925 s’inaugura el nou col·legi al C/ Tarragona núm. 11, els ensenyaments que allí s’impartien eren labors, música, pintura, cultura general, estudi de comerç i teneduria de llibres i poc a poc i sempre responent a la demanda social es va aconseguir el batxillerat elemental.

Conforme van anar passant els anys el col·legi es van anar adaptant a cada llei educativa vigent.

És al curs 1999-2000 que s’inauguren les noves instal·lacions al C/Gna. Teresa Mira núm. 21 i actualment hi ha les següents etapes educatives:

  • Educació Infantil (de 3 a 6 anys)
  • Educació Primària (de 6 a 12 anys)
  • Educació Secundària Obligatòria (dels 12 als 16 anys)

 

Totes aquestes etapes están concertades per la Generalitat De Catalunya.

 

Estudis

Educació Infantil  

Educació Primaria  

Educació Secundaria  

 

Serveis

Menjador

L’escola ofereix servei de menjador de dilluns a divendres per a tot l’alumnat de l’escola. El menjar es cuina en les instal·lacions del centre ja que disposem de cuina pròpia. S’ofereix un menú basat en una dieta saludable i adaptada a l’edat del nostre alumnat.

L’objectiu del servei de menjador no és només donar de menjar els nens i nenes, també els ensenyem a menjar bé, a seguir una dieta saludable i la benedicció de poder disposar cada dia dels aliments necessaris per poder créixer

Acollida

L’escola disposa d’un servei d’acollida que es realitza de dilluns a divendres de 8 a 9 del matí i de 13 a 13:30 del migdia. D’aquesta manera facilitem a les nostres famílies poder conciliar la vida laboral i familiar. És un servei que cada dia té més demanda i que l’escola posa a la disposició de tots aquells pares per tal que els seus fills/es puguin passar-ho bé mentre arriba l’hora de començar a l’escola.

L'última semana de juny i les dos primeres de juliol l'escola ofereix un campus en anglès (professors nadius, activitats de lleure i un llarg etc per a la formació i l'aprenentatge d'aquest idioma per als nens.

 Activitats Extraescolars

En horari de 17h a 18h l’escola ofereix per a tot l’alumnat diverses propostes d’activitats extraescolars. L’oferta pot variar segons les demandes de l’alumnat.

 EDUCACIÓ INFANTIL:

  • Psicomotricitat i contes

 EDUCACIÓ PRIMÀRIA I ESO:

  • Tècniques de treball escolar
  • Robòtica
  • Guitarra
  • Taller de costura
  • Escacs
  • Activitats esportives: futbol sala, hípica, multi esport

    

 

Bandeta 

Amposta és un poble de gran tradició musical i a l'escola i amb lema: "La música llenguatge universal" recull a tots els alumnes que hi volen col·laborar, aproximadament uns 40 que donen vida a les nostres celebracions

El col·legi Sagrat Cor compta amb una petita “bandeta” en la que hi participen alumnes del col•legi que estudien música a alguna de les escoles de musicals que hi ha Amposta i a les poblacions veïnes.

Venda d'uniformes

Donada la uniformitat de la nostra Congregació de Carmelites Missioneres Teresianes, tots els nostres alumnes han d'anar amb l'uniforme reglamentari en el col·legi.

 

Aquí us deixem l'enllaç de la web del Col·legi Sagrat Cor, on podreu ampliar tota la informació que heu trobat en aquesta pàgina.

 

Per estar al dia de tot el que fem al Col·legi Sagrat Cor, us deixem l'enllaç del nostre Twiter

 

Per a més informació, podeu omplir aquest formulari i/o trucar al  977 70 00 94

x

Navega...