Miquel Granell

 

 

Col·legi Públic Miquel Granell

Som una escola de dues línies des de P3 d'Educació Infantil fins a 6è d'Educació Primària. Estem distribuïts en dos edificis; en un trobem les aules de primària, l'aula d'experimentals, la biblioteca, l'aula d'idiomes, la sala d'usos múltiples, l'aula d'informàtica, l'aula de música, la sala de professors/es, el despatx de secretaria i el despatx de direcció. A l'altre edifici estan les aules del parvulari, el menjador escolar i el despatx de la logopeda.

L'ensenyament curricular està estructurat en les següents àrees: llengües catalana, castellana i anglesa, matemàtiques, ciències socials, ciències naturals, expressió plàstica, expressió musical i educació física. Sabem, però, que som un element important en la formació dels xiquets i xiquetes que en un futur proper seran membres actius de la nostra societat i, en aquest sentit, volem potenciar una educació integral de l'alumne que vagi més enllà dels ensenyaments curriculars. En aquesta línea intentem crear en els alumnes la capacitat crítica que els ajude a treballar per un món millor, hàbits de solidaritat i de respecte pels altres i per l'entorn.

 

 

Aquesta és la nostra mascota, es una granota i és diu Miquelet.

 

 

Serveis:

Menjador

La nostra escola disposa de servei de menjador, en horari de 12:00 a 15:00. Gestionat per Plat a Taula

*feu click a l'imatge per veure tots els menús 

 

Acollida

Matinal de 08:00 a 09:00

   Tarda de 17:00 a 19:00

 

Extraescolars

A la nostra escola fem moltes activitats extra escolars, com Zumba, manualitats, coral, Anglès..... 

    

*Fes click en aquesta imatge per veure-les totes

 A la nostra escola fem moltes activitats extra escolars, com Zumba, manualitats, coral, Anglès..... 

 

 

Bloc de les families

Les families són part important de la nostra escola. Aquí us deixem el seu bloc

 AMPA ampamiquelgranell@gmail.com 

 

Professorat 

Les persones tenim el do de qüestionar la nostra existència: el que som i deixem de ser. Quants de vosaltres us heu preguntat per què sóc mestre ?, què m'ha portat a dedicar-me professionalment? Evidentment, no hi ha cap resposta que s'adeqüi perfectament al perfil de cada un de nosaltres, però, sí que podem trobar trets característics que ens apropen a la nostra manera d'actuar i de viure el món.

Encara que tot tingui una raó de ser, de vegades cal ser originals i creatius per saber donar la volta a les coses. Avui, i en clau d'humor, us definim la paraula MESTRE, una paraula que va més enllà de l'estricte significat que apareix en els diccionaris. Ser mestre és un "cúmul" de definicions, accions, adjectius, ..., imprescindibles! I per a vosaltres, què és ser mestre?

 M de Mestre. Un bon mestre ha de tenir clar que vol ser mestre. Ser mestre és vocacional. La vocació coincideix amb els nostres interessos, gustos i aptituds, tot i així no cal haver-la adquirit des del naixement. Ser mestre és educar a construir una societat millor. Altres: músic, mare, matemàtic.

 A d'Art. Encara que no ho sembli, l'art és un aspecte fonamental per al desenvolupament de la creativitat. Tots els nens haurien explorar el seu costat més artístic. L'art ens permet treballar les emocions, els estats d'ànim, la història, les matemàtiques, etc. Sense art no seríem capaços d'entendre el nostre passat. Altres: estimar, alegria, amistat.

 E d' Educar. La clau d'un bon mestre és saber educar, traslladar i construir nous coneixements als alumnes. Educar és acompanyar a viure. Sense educació no hi ha societat i sense societat no hi ha vida. Altres: ensenyar, amarar, enamorar.

 S de Superheroi. Un mestre té superpoders, és el superheroi dels nens. Un mestre és aquell que ho sap tot i que dia rere dia fascina la mirada dels alumnes. Altres: senzill, seguretat, savi.

 T de Tolerant. De tot podem aprendre. Un bon mestre hauria de contribuir en l'aprenentatge de tots els infants. Ser tolerant vol dir respectar i aprendre dels altres. Tots tenim coneixements i aquests hauríem de poder compartir. Tolerància significa també educar en igualtat, aspectes fonamentals per aprendre a viure en comunitat. Altres: teixidor, tallerista, transmetre.

 R de Riure. Com a educadors tenim l'obligació de construir persones felices, persones satisfetes i amb ganes de viure la vida. Somriure és educar, és aquell gest contagiós que ens ajuda a viure amb satisfacció. Altres: raonament, reunir, resumir.

O d'Objectiu. Un bon mestre ha de tenir clar què i com vol ensenyar. Encara que puguem improvisar i crear classes dinàmiques hem de plantejar les nostres accions. Una bona planificació ens ajudarà a entendre com i de quina manera haurien d'aprendre els nostres alumnes. Altres: oportunitat, observador, oportú.

Aquí us presentem l'equip docent del centre.

     

 

 

 

 

Segueix-nos a les xarxes socials

   

 

Podeu ampliar aquesta informació a la pàgina web de l'escola

 

Per a més informació, podeu omplir el formulari d'aquesta pàgina

 

C/ Sabastià Joan Arbó 121, Amposta (Tarragona) 977 701949

x

Navega...