AngloSchool Idiomes

Irene Roda Sanz, va crear l'acadèmia Angloschool Idiomes l’any 1991 sent pionera en l’ensenyament de l’idioma a les Terres de l’Ebre dedicant tota la seva vida professional a la búsqueda de la excel•lència en el camp de l’ensenyament de l’anglès.

 
Va començar ajudant a aprovar els exàmens d’anglès als seus companys de classe adonant-se ràpidament de que era el mètode clàssic d’ensenyament, el que provocava desmotivació, i en conseqüència fracàs, en els objectius de l’alumne.
 
 A partir d’aquí va desenvolupar un mètode propi d’aprenentatge “5 Senses” que resumeix aquella frase tan nostra de fer les coses posant-hi els 5 sentits. Tot i que, no només els fa posar, si no, que els fa aplicar.
 
Centenars d´alumnes han gaudit del seu mètode innovador i el seu èxit queda reflectit en el currículum de molts d’ells en haver assolit càrrecs internacionals , on l’anglès és imprescindible per aconseguir-los, o havent fet possible llargues estades a l’estranger treballant o complementant estudis universitaris.
 

 

       La qualitat educativa ha estat el principal objectiu d´Angloschool Idiomes

 

    El nostre mètode 

El nostre métode es basa en la motivació, el motor de l´aprenentatge.

Si l’alumne està motivat, està actiu i s’implica per descobrir, fer, saber, buscar, pensar… llavors les seves capacitats són il.limitades.

Què fem per a que estiguin motivats i s’impliquin?

 Esdeveniments 

*clika sobre les imatges per veure els esdeveniments

... L’objectiu principal d’aquestes classes és que els participants vagin enriquint el seu vocabulari i familiaritzant-se amb estructures específiques de l’anglès a través de converses dinàmiques, en un ambient distès i relaxat en locals emblemàtics de la nostra ciutat.

“5Senses Activities” et fa viure l’anglès i submergir-te en l’ idioma participant en activitats on fem servir aquest idioma com a llengua vehicular per a passar-nos ho bé

EAT & TALK és un nou esdeveniment d´Angloschool Idiomes amb l´objectiu de practicar l´anglès d’ una forma divertida en un ambient distés i acollidor. Hi ha moltes activitats on tothom hi participa i la llengua vehicular és l´anglès. Es pot vindre sol i unir-se al grup o acompanyat. Garantim una vetllada agradable, divertida i profitosa. No et perdis el proper!

 

Els nostres cursos 

Preparació examens 

Testimonis 

 

Contacte 

Irene Roda    649 627 231

 

  Segueix-nos a Facebook

 

Per a ampliar tota la informació de la nostra escola, visita la nostra pàgina web.

Per a més informació omple el formulari d'aquesta pàgina.

 

Avinguda Prolongació Catalunya, 36 (43870) Amposta, Tarragona

 

x

Navega...