Espai Riu

Fes de de la teva afició una professió!

 

En aquest segon any de projecte, Espai Riu continua apostant per la formació professional, la inserció laboral i la dinamització econòmica en el sector de l’Hosteleria i de turisme esportiu a les TTE. El projecte desenvolupa accions de formació a mida per a l’ocupació i de formació continua amb certificat de professionalitat.

 

Es tracta d’accions formatives per facilitar la inserció laboral de les persones joves (16- 29 anys) inscrites com a demandants d’ocupació i beneficiaris de Garantia Juvenil. Una formació permanentment actualitzada i adequada a les necessitats del mercat laboral i que dóna resposta a les necessitats de col·locació dels joves en el sector de l’Hosteleria i de la restauració (hotels, bars i restaurants, empreses de càtering, residències, hospitals, menjadors escolars), i del sector turístic esportiu (monitor de vela, de piragua, d’activitats aquàtiques lúdiques, d’esquí aquàtic, Kitesurf, i guia de rutes pel Delta de l’Ebre).

 

Alhora, impulsa l’aprenentatge i la inserció dels joves a través de l’ampliació de la xarxa de  contactes amb empreses i amb la participació d’esdeveniments gastronòmics, esportius  i culturals en col·laboració amb entitats i empreses del territori.

 

L’objectiu principal d’aquest programa és orientar i formar a professionals joves de la ciutat i de les comarques de les TTE, perquè obtinguin una qualificació acreditada i disposin de les competències adequades per exercir les professions Objectiu.

 

Accions formatives:

 

  • Formació a mida: Serveis de Restauració i Cuina Km0 (Inici Març’17- Fi Maig’17)
  • Formació a mida: Monitor d’Esports Aquàtics  (Inici Març’17- Fi Maig’17)
  • Servei de restaurant i bar, cocteleria i sommelieria (Pendent de data inici)
  • Formació a mida: Formació per l’emprenedoria social i cooperativisme (20 hores/maig’ 17).

 

             

 

El programa es desenvoluparà de gener a desembre de 2017, i està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

 
Si vols saber més sobre tot el que fem a Espai Riu, visit el nostre facebook
 
  
 
Per més informació del programa:
Oficina de Turisme d’Amposta 
Avda Sant Jaume 42-52

 

I omplint el formulari d'aquesta pàgina

 

Navega...