Gimnàs Municipal

 GIMNÀS

 

FITNESS: activitat dirigida amb l'objectiu de mantenir i/o millorar el nivell de condició física a través d'exercicis individuals, en grup o mitjançant formes jugades amb la utilització de material divers. El fitness és una activitat física destinada a millorar la tonificació per a augmentar el rendiment i reduir l'estrès causat per la vida quotidiana.

horaris d'activitats «fitness»

AERÒBIC: activitats dirigides de treball aeròbic per a millorar l'aparell cardio-respiratori. Consta de diferents modalitats seguint les últimes tendències: Step, Combat, Interval, Body Pump, Body Step i Batuka.

horaris d'activitats «aeròbic»

LOCALITZATS: Exercicis localitzats per a millorar el to muscular en general. Treball especial d'abdominals.

AQUA:

horaris d'activitats «aqua»

GENT GRAN : activitat dirigida per a gent de més de 55 anys amb l'objectiu de mantenir i/o millorar el nivell de condició física a través de l'exercici y millorar d'aquesta manera la qualitat de vida.

horaris d'activitats «aqua»

PESOS: activitat física destinada a millorar la tonificació muscular, millorar l'aparell cardio-respiratori i per a augmentar el rendiment. Es realitza principalment amb aparells: maquines de pesos, pesos lliures i aparells cardios.

horaris d'activitats «pesos»

BALLS DE SALÓ: Classes de ball per iniciar i perfeccionar els diferents estils: vals, pasdoble, rumba, merengue, salsa, etc., a nivell social. Adult i infantil. Consulta horaris i modalitats.

AQUESTA TEMPORADA: Seguim presentant les noves rutines del programa Les Milles Body Training Systems: BobyPump, BodyStep i BodyCombat.

 

ABONAMENTS PER ATURATS

 

Per a més informació, ompliu el formulari

 

Carrer de França 61-73, Amposta

 

x

Navega...