Centre de tecnificació esportiva

 

 

Centre de tecnificació esportiva d'Amposta

L´àrea esportiva de més de 60.000m2 amb les seves instal·lacions esportives conformen el Centre de Tecnificació Esportiva, que ofereix els recursos i serveis necessaris per lentrenament d´alt rendiment i que ja s´ha convertit en un centre de referència per a determinats esports com el rem o l´esgrima a nivell nacional e internacional, i on es poden compaginar la pràctica esportiva i la formació acadèmica recolzada per la investigació en les ciències aplicades a l´esport.

 

La residència per esportistes de 44 places per alberga equips i esportites durant la seva preparació, amb serveis complementaris com menjador, sala TV, biblioteca, WI-FI, etc. Axí com de medicina i fisioteràpia esportiva i assessorament tècnic.

      

 

REM

El Centre de Rem del Centre de Tecnificació i seu del Club Nàutic Amposta consta de tres hangars per amagtzemar les embarcacions, un sala de musculació / gimnàs i 4 vestidors.

      

 

ESGRIMA

Sala d'esgrima de 35 x 19m .  665 m2

   

 

ATLETISME

Pista d'atletisme sintètica amb graderia  4.400 m2

Zona interior de gespa 10200m2  Atletisme, rugbi , futbol

   

 

TRIATLÓ

  

 

NATACIÓ

 

FUTBOL

   

 

 

 

La marca Destinació de Turisme Esportiu (DTE) és un dels nous projectes de desenvolupament turístic de Turisme de Catalunya.

L’obtenció d’aquesta certificació reconeix s a Amposta com a destinació especialitzada en acollir esportistes d’elit, professionals, amateurs i turistes que vulguin practicar activitats esportives.

Cal recordar que a Amposta està ubicat el Centre de Tecnificació Esportiva de les Terres de l’Ebre, actualment en fase d’ampliació.

 

 

Per a més informació i / o reserves contactar amb:

Ignasi Fàbregues Barceló

Telf: +34 977707483

C/ França 29-59 , 43870 Amposta (TGN)

cte@amposta.cat

 

També podeu omplir aquest formulari

Navega...

La ciutat del riu

Esport a les ''Terres de l' Ebre''

Informació addicional