Kangoo Jumps

Bombolles

                           KANGOO JUMP

                           

Consisteix en rebotar permanentment sobre una plataforma elàstica.
Molt beneficiosa per a totes les edats. L'entrenament de Kangoo Jumps és una activitat aeròbica que té diverses dècades.
Consisteix a usar unes botes amb el Sistema de Protecció d'Impacte (IPS, per les sigles en anglès) patentat precisament per la Nasa,
gràcies al qual no es genera dany en les articulacions. Els seus beneficis per a la salut, la diversió que genera i la facilitat amb la qual es practica són algunes de les causes que motiva a persones de totes les edats
a convertir-se en cangurs, el rebot que s'aconsegueix amb aquestes botes permet que treballin tots els músculs del cos,
cremar més calories, protegir les articulacions i que les cèl·lules es tornin més forts.

Una disciplina que es practica amb botes especialment dissenyades. 
"És un programa d'entrenament que es basa en moviments biomètrics, és a dir ràpids i potents,
en el qual s'activa tot l'organisme per efecte del salt constant"

 

I moltes coses més!  

 

  Pilates

El Mètode Pilates (conegut popularment com a Pilates), és un sistema d'entrenament físic inventat a principis del segle XX per l'alemany Joseph Pilates basalt als seus coneixements de diverses especialitats com la gimnàstica, la traumatologia, el ballet o el ioga.

Al seu inici el mateix Pilates el va anomenar "Contrologia" (en anglès Contrology), ja que creia que el seu mètode utilitzava la ment per a controlar els músculs. El mètode Pilates se centra en la postura dels músculs centrals que ajuden a mantenir l'equilibri del cos i que són essencials per a mantenir la columna vertebral. En particular, els exercicis de Pilates ensenyen a ser conscients de la respiració i l'alineació de la columna i enforteixen els músculs interns del tors que són importants per evitar dolors d'esquena.

 

  Zumba Fitness

Zumba és una disciplina fitness creada en 1986 pel colombià Alberto "Beto" Pérez, enfocada d'una banda a mantenir un cos saludable i per una altra a desenvolupar, enfortir i donar flexibilitat al cos mitjançant moviments de ball combinats amb una sèrie de rutines aeròbiques. Zumba utilitza dins de les seves rutines els principals ritmes llatinoamericans, com el són la salsa, la merenga, la cumbia, el reggaetón i la samba. En cada sessió de Zumba, es poden arribar a cremar 1500 calories.

 

  Dansa Oriental

La dansa oriental és un conjunt de danses tradicionals i populars de diferents pobles i cultures donis del Marroc, passant per tota la Mediterrània sud, Turquia (Grècia també, en part, per raons històriques), el mar Negre, la península Aràbiga i el golf Pèrsic. Modernament inclou altres ritmes de pràcticament tota Àfrica, així com desplaçaments i passes prestats del jazz i, directa o més indirectament, de la dansa clàssica. La dansa del ventre i els músiques amb els quals és balla tenen origen en els vint-i-quatre noubes dels danses andalusines, igual que el flamenc; i vaig explicar danses gitanes molt relacionades amb els danses gitanes de tot el món.

 

 

 Horaris

 

 

 

Per a més informació, omple aquest formulari.

 

C/ Innocenci Soriano Montagut 52, Amposta (Tarragona)   628 537 889

x

Navega...